Wat is de procedure om de voettekst uit Google Documenten te verwijderen?

Bent u een regelmatige gebruiker van Google en wilt u de footer uit uw Google Documenten verwijderen? Dan ben je op de juiste plek in deze blog krijg je een aantal betrouwbare procedures om de footer uit je Google Docs te verwijderen. En hier begeleiden onze executives u in de kortst mogelijke tijd met alleen de juiste oplossingen. En als u nog andere problemen heeft met Google, kunt u altijd gemakkelijk contact opnemen met onze leidinggevenden bij Google technische ondersteuning Nederland. Onze beschikbare executive zal u zo snel mogelijk de oplossing bieden.

Als u de footer uit Google Docs wilt verwijderen, moet u de onderstaande procedure stap voor stap volgen:

  1. Allereerst moet u de pagina met de kop- of voettekst die u wilt verwijderen in Google Docs vinden. Als de voettekst op elke pagina hetzelfde is, hoeft u er maar één te selecteren.
  2. Daarna moet u de kop- of voettekst selecteren door te dubbelklikken.
  3. Daarna moet u het menu 'Opties' selecteren en vervolgens de optieknop 'Koptekst verwijderen of Voettekst verwijderen' selecteren.
En als u de kop- of voettekst uit Google Docs wilt verwijderen met behulp van de applicatie, moet u de onderstaande procedure volgen:

  1. Allereerst moet u mijn Google Docs openen, vervolgens het menu met drie stippen rechtsboven gebruiken en vervolgens de optieknop 'Afdruklay-out' selecteren.
  2. Nu moet u onderaan op de optie Bewerken klikken.
  3. Daarna moet u de kop- of voettekst kiezen die u wilt verwijderen en wissen uit Google Documenten. Als er een afbeelding is, moet u de verwijderoptie vinden om deze te verwijderen.
  4. Uiteindelijk hoeft u alleen maar op het vinkje linksboven te klikken om op te slaan.
Wanneer u de procedure stap voor stap voltooit, kunt u dit probleem de volgende keer onder controle krijgen. Maar als u zich in andere Google-gerelateerde problemen bevindt, neem dan geen spanning, want we hebben het beste Google-klantenserviceteam in Nederland om onze klanten te helpen. U kunt eenvoudig contact opnemen met ons klantenserviceteam via livechat, e-mail en telefoonnummer.

Popular posts from this blog